Restaurant & storkjøkken.

Denne sektoren skriker etter arbeidskraft nå etter pandemien og tidligere ansatte har funnet seg andre jobber/yrker. Fagutdannede, norsktalende talenter er nøkkelordet. Styr unna bemanning og hold enhetsinntjeningen oppe!

Her finnes det eksempler på hjemmesider.

Restaurantfolk

Denne bransjen skriker NÅ etter personale, samtidig som bemanningstjenester ofte er den kortsiktige og billigste løsningen. NB! Bemanningsbiten er ekstremt tidkrevende som dramatisk og negativt vil påvirke omsetning per utleie, der timeprisen i utgangspunktet allerede er lav. Samtidig kryr det av APPer som på en enkel måte forbinder kunden direkte med time-ansatte.

Vår erfaring fra tiden rett før pandemien ( -2020), er at spesielt kokker er meget ettertraktet, særdeles når de er fagutdannet og snakker et skandinavisk språk. Her er det viktig å huske hele HORECA segmentet, altså hoteller + restauranter + catering OG storkjøkken/kantiner.

Videre er det ledende stillinger som vil gi den hyggeligste inntjeningen; restaurantsjef, kjøkkensjef, sommelier, driftsjef og daglig leder. Får du avtale med et større restaurantgruppe eller kantinekonsern, og du klarer å levere forløpende, - da har du skutt gullfuglen for regelmessig inntjening over lang tid. Noen ganger handler det ofte om en ren formidling, der kunden gjerne tar hele intervju-ansvaret selv.

Altså; her gjelder det å finne talenter gjerne i grupper på Facebook og følge med på utlyste stillinger hos NAV.

INNTJENING RESTAURANT & STORKJØKKEN:
Honorarer basert på månedslønn eller fast pris, noe avhengig av stillingsnivå. Ca. 25-60’ kr. per rekruttering.

Restaurantrekruttering

Kom i gang med planleggingen

Kom i gang med planleggingen

Forrige
Forrige

Finans & økonomi

Neste
Neste

IT & teknologi