Alt begynner med en idé, - en verdifull tanke som gir grobunn, inspirasjon og målsetninger for videre engasjement. Reisen du begir deg utpå ved å starte din egen rekrutteringsbedrift er utfordrende, - men vi gir deg all hjelp du behøver. Mentorskap og løpende støtte, samt ukentlige oppfølgingsmøter ved behov!

HVORFOR?

  • Har du et leder DNA som bare venter på å bli oppdaget? Eller kjenner du allerede dine lederegenskaper og ønsker å kunne forvalte disse på en mer lønnsom måte? Uansett, som selvstendig næringsdrivende så er det du selv som har ansvaret; for deg selv og de du jobber sammen med. Er du med? Er du 110% motivert?
    - Er du en naturlig lederskikkelse som føler at du nyter mye tillitt?
    - Trives du i rollen som teamleder og har lett for å overbevise andre?
    - Har du en følelse av at du ikke får brukt ditt fulle potensiale?
    - Synes du strategi, visjon og planlegging er interessant?
    - Makter du å tenke 3-5 år inn i fremtiden?

  • Rekrutteringsrådgivere tjener i snitt mellom 27-40k i måneden + evt. en marginal bonus. Når du vet at én, enkelt IT-rekruttering koster min. 90k og to finansrekrutteringer lett overstiger 120k; da ser du kjapt potensialet i å være selvstendig næringsdrivende. Du dobler lett inntekten din!

  • Alle mennesker har unike, individuelle drivkrefter og utviklingsbehov. “Det går greit”, er standardsvaret når du spør noen om hvordan det går på jobben. Petter Stordalen mener at vi nordmenn bytter jobb altfor sjelden og deri ligger ut stort, uutnyttet potensiale. Hvordan har du det på jobben forresten?

  • Hvor er du profesjonelt om 5-10 år? Har du fått utnyttet ditt hele og fulle potensial i et utviklende arbeidsmiljø hvor du stortrives, og gleder deg til å gå på jobb hver dag? Hvor mye kan du påvirke din egen hverdag og daglig rutiner? Ser du lyst på fremtiden og har du staket ut veien videre?

  • Mange som jobber med bemanning eller rekruttering har en s.k. konkurranseklausul i arbeidskontrakten. Det du kanskje ikke vet er at om arbeidsgiver vil gjøre den gjeldende må de isf ‘kjøpe deg ut’. Du kan lese mer om dette i Arbeidsmiljølovens § 14 A-3.